Wikileaks Clinton İle İlgili Yeni Belgeler Yayınlayacak

Wikileaks Clinton İle İlgili Yeni Belgeler Yayınlayacak

Wikileaks kurucusu Assange, yakında ABD başkan adayı Hillary Clinton ile ilgili yeni dosyalar yayınlayacaklarını açıkladı

Fox News'ten Sean Hannity'ye konuşan Julian Assange; Hillary Clinton'ın dışişleri bakanı olduğu dönemde kullandığı kişisel server'ı inceleyen FBI'ın, gizli anlamına gelen ‘classified' kelimesinin baş harfi ‘C'yle işaretlenmiş dosyalar bulduklarını hatırlatarak, “Clinton, bunun ne anlama geldiğini hatırlayamadığını söylüyor. Ancak hükümette onun pozisyonunda bulunan herkes ve Wikileaks biliyor ki, bu ‘gizli belge' anlamına geliyor” dedi.

Sputnik'in aktardığına göre Wikileaks'in de Clinton'ın da ‘C' ayracını kullandığı ve altına imza attığı binlerce belge yayınladığını belirten Assange, elindeki örneği göstererek, “Clinton'ın yalan söylemiş olması inanılmaz. Bilmediğini konusunda yalan söylüyor. Ama daha rahatsız edici olan FBI Direktörü James Comey'in de buna ayak uydurması” ifadelerini kullandı.

Ekibinin önümüzdeki haftalarda daha fazla elektronik posta serisi yayınlamaya hazırlandığını dile getiren Wikileaks kurucusu şöyle devam etti:

“İlk posta oldukça yakın zamanda gelecek. O konuda oldukça rahatız. Belki de birkaç tane merak uyandırıcı reklam yayınlarız. Hiçbir şey hakkında söz vermek istemiyorum çünkü planlamanın nasıl gideceğine bakacağız ama belki de reklamların bir kısmını bu hafta yayınlarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.