Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TYB Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yazarlar Birliği 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkiye Yazarlar Birliği'nin değerli üyeleri,

Kıymetli kardeşlerim, 

Sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

Nazik davetiniz için teşekkür ediyor, Türkiye Yazarlar Birliği 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sizlerin şahsında eserleriyle ufkumuzu aydınlatan, gönül ve fikir dünyamızı zenginleştiren Türkiye Yazarlar Birliği'nin tüm mensuplarına emekleri ve samimi gayretleri için teşekkür ediyorum.

1978 yılından beri Türkiye'nin ilim, kültür ve edebiyat hayatına önemli katkılarda bulunan Türkiye Yazarlar Birliği'nin inşallah bundan sonra da yoluna kararlılıkla devam edeceğine inanıyorum.

Bu düşüncelerle Genel Kurulunuzun başarılı geçmesini temenni ediyor, Türkiye Yazarlar Birliği çatısı altında yer alıp da dari bekaya uğurladığımız kiymetli yazar, şair ve edebiyatçılarımızı rahmetle yâd ediyorum.

Recep Tayyip ERDOĞAN Türkiye Cumhurbaşkanı

Haberler Haberleri

TYB Konya'da 15. Cahit Zarifoğlu Çocuk Şenliği Yapıldı - Aileler ve Çocuklar Edebiyat Etrafında Buluştu
Kıbrıs Şehrengizi Tanıtıldı: Bir Şehirden Fazlası, Bir Devlet İçin Yazılmış Turkuvaz Bir Destan
TYB Konya'da Dr. Mehmet Önder, Ailesinin Hatıralarıyla Yâd Edildi
“Sünni Ozan” Geleneğini Kentte Yeniden Üreten İsim
Attila İlhan’ın Konya’da İzini Sürmek