Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB Konya Şubesi'ni ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB Konya Şubesi'ni ziyaret etti. Dr Erbakan TYB Konya Şubesinin işleyişi ve yapacağı programlar hakkında...

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB KonyaŞubesi'ni ziyaret etti.

Dr Erbakan TYB Konya Şubesinin işleyişi ve yapacağıprogramlar hakkında bilgi aldı.

"Yeni binanızın inşallah güzel veyayarlı faaliyetlere ev sahipliği yapacağını gönülden inanıyoruz" dedi.Geçliğimizin yoğrulmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vermiş olduğukatkının TYB Konya Şubesi tarafından da devam ettirileceğini umut ediyoruz veçalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.

TYB Konya Şube Başkanı Prof Dr.Hayri Erten de Dr Fatih Erbakan'ın ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarınıdile getirdi.

Referandum sonrası ülkemizin çokdaha başarılı günlere doğru yürüyeceğini, bu yürüyüşte toplumsal bütünlüğümüzehem Erbakan Vakfı'nın hem de TRYB Konya Şubesi'nin destek vermeye devamedeceğini sözlerine ekledi.

Rahmetli Erbakan'ın ilim, düşünceve fikir büyüğümüz olarak ülkemize ve milletimize yeni ufuklar açtığını,kendisine müteşekkir olduklarını dile getirdi.

Ziyarete, TYB Onursal BaşkanıMehmet Doğan, TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Yrd. Doç Dr. Ali FuatBaysal, Atilla Yaramış katıldı.

Ayrıca Erbakan Vakfı'nın Bölge sorumlusu Mevlüt Koç ve diğerüyeleri de hazır bulundu.

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ