"Geleceğin Yazarları Yazarlarla Buluşuyor" projesi devam ediyor.

"Geleceğin Yazarları Yazarlarla Buluşuyor" projesi devam ediyor.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliği ile yürütülmekte olan "Geleceğin Yazarları Yazarlarla Buluşuyor" projesi kapsamında programlar yapılmaya devam ediyor.

Proje kapsamında yazarlar Sait Mermer ve Atilla Yaramış, Konya Lisesi ve Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Millî kültürümüz ve Batı düşüncesinin ele alındığı konuşmaların sonunda katılımcı öğrencilere kitaplar hediye edildi.

Programa Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Sakarya Büyükşehir belediyesi eski kültür dairesi başkanı , TYB Sakarya önceki dönem şube başkanı Fahri Tuna da katılarak belge takdiminde bulundu. Arıcan, konuşmasında yazarlığın derinlikli bir düşünce ve kültür meselesi olduğunu vurgulayarak, “Yazar olmak, sadece kelimeleri yan yana getirmek değil; kendi kültürünü anlamak, onu evrensel değerlerle buluşturmak ve gelecek nesillere aktaracak bilinçli bir birikim oluşturmaktır.” dedi.

​​​​​​​​​​​​​​

Haberler Haberleri

TYB Konya Şubesinde Mevlâna ve Konya Konuşuldu
SHUTTER BUGS CREATIVE FORUM ÜYELERİNİN FOTOĞRAF SERGİSİ KONYA’DA AÇILDI
Prof. Dr. İdris Nebi Uysal, KMÜ Rektör Yardımcılığına Atandı
Abdürreşid İbrahim ve Belgesel Gösterimi
Bugün Artık Bir “Müslüman Şehir” Yok