Konya kültürüne birlikte hizmet edeceğiz

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan Abdüssettar Yarar'ı makamında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Türkiye Yazarlar Birliği...

Konya İl Kültür veTurizm Müdürlüğü'ne atanan Abdüssettar Yarar'ı makamında, yönetim kuruluüyeleriyle birlikte ziyaret eden Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya ŞubeBaşkanı M. Ali Köseoğlu, Konya kültürüne birlikte hizmet edeceklerini kaydetti.Yarar'ın bugüne kadar sadece kültür ve sanat alanında değil, pek çok alandaönemli hizmetleri olduğunu kaydeden Köseoğlu, "Şehrimizin özelliklekültür-sanat meselelerine hâkim, içimizden birisi olarak gördüğümüz AbdüssettarYarar Bey'in İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanmış olmasının memnuniyetiniyaşıyoruz. Konya'nın kültür ve sanat hayatına sunulacak katkı en önemlikatkılardan birisidir. Bu manada TYB Konya Şubesi olarak İl Kültür Müdürlüğüile ortak hedefler etrafında buluşabileceğimizi ümit ediyorum. Kendilerinikutluyor, hayırlı hizmetler diliyorum" dedi.

YARAR'DANTYB KONYA'YA TEŞEKKÜR

İl Kültür Müdürü AbdüssettarYarar da, kendisinin de üyesi olmaktan şeref duyduğu TYB Konya Şubesi'ninfaaliyetlerinin sadece Konya'da değil tüm Türkiye'de fark oluşturduğunu kaydederek,"Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Konya kültür hayatına faydalı işleryapmak için çalışacağız. TYB Konya Şubesi Başkanı sevgili kardeşim M. AliKöseoğlu ve yönetimine bugüne kadar şehrimize sundukları katkı dolayısıylateşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı hizmet heyecanıyla çalışmalarınızadevam edeceğinize inanıyorum" diye konuştu. Ziyaretin ardından İl Kültür veTurizm Müdürü Abdüssettar Yarar, TYB Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleriylebirlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda sunulan önerileri tektek not alan Yarar, istişareye önem verdiklerini vurgulayarak heyete teşekküretti.

Haberler Haberleri

“SOYKIRIMA KARŞI GAZZE’NİN ÇIĞLIĞI” KISA FİLM YARIŞMASI
MEVLÂNA KONYA’NIN SİCİL BELGESİDİR.
SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti