Sadretin Özçimi, Hasan Kılca ve Güler Turan TYB'yi ziyaret etti

Sadretin Özçimi, Hasan Kılca ve Güler Turan TYB'yi ziyaret etti

Sadrettin Özçimi

Ser-neyzen, ebru sanatçısı, kültür adamı, değerli Konyalı hemşehrimiz, ağabeyimiz Sadrettin Özçimi, ihtifaller dolayısıyla Konya’mızı teşrifinde Ahmet Köseoğlu’nu yeni TYB Konya Şube evinde ziyaret etti. Köseoğlu ziyaretten onur duyduğunu belirtti. Konya kültürü ve sanatı üzerine sohbet edildi. Köseoğlu “Kendini Koruyan Şehir” ve TYB Kitaplarından takdim etti.

Hasan Kılca ve yardımcıları

Karatay belediye başkanı Hasan Kılca, başkan yardımcıları ile birlikte TYB Konya Şubesini yeni yerinde ziyaret etti. Şube başkanımız Ahmet Köseoğlu 2024 yılında TYB Konya Şubesinin 30. yılına özel programların da yer alacağını belirtti. Başkan Kılca, Konya şubemizin etkinliklerinin Konya kültürü ,sanatı ve edebiyatına çok katkısı olduğunu ortak projelerin yapılmaya devam edeceğini belirterek "Yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi .

Güler Turan

İhtifaller için Konya’ya gelen Belçika Senatosu senatörü Güler Turan, Ahmet Köseoğlu'nu TYB Konya Şubesinde ziyaret etti. Ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirten Köseoğlu, son kitabı Kendini Arayan Şehir, Asitane, Mevlana ve mevlevilikle ilgili kitaplar ile TYB Konya Şubesi yayınlarını hediye etti.​​​​​​​

Zi̇yaretler Haberleri

SAİM SAKAOĞLU: TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ KONYA’NIN GEÇMİŞİNE VE BUGÜNÜNE YAKIŞAN ÇALIŞMALAR YAPIYOR
“Mehmet Akif İnan ortak değerimiz”
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi yönetim kurulu üyemiz Şener İşleyen sağlığına kavuşmuş vaziyette Yazarlar Birliğimize ziyarete geldi.
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubemize Ziyaretler
TYB Konya Şubesi Memleket’i ziyaret etti