Sivil Toplum'la iç içe olacağız

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kalaycı, seçimlerin ardından göreve geldiklerinde sosyal ve kültürel projeleri hayata geçireceklerini kaydetti....

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kalaycı, seçimlerin ardından göreve geldiklerinde sosyal ve kültürel projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. TYB Konya Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Kalaycı, kültür ve sanat alanının ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti. Kalaycı, "Meram'ın ihtiyacı olan genel projelerimizin yanı sıra kültür ve sanat alanında da ciddi işler yapmak istiyoruz. Meram'ın adını Türkiye'ye ve dünyaya duyurmak için TYB gibi sivil toplum kuruluşlarımızla temas halinde olacağız" dedi.
YÖNETİCİLERİN YÜKÜ HAFİFLİYOR
TYB Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu da, TYB'nin faaliyetlerinden bahsederek, "Kültürel anlamda biz kendi çalışmalarımızı da belediyelerimizin çalışmalarını da Konya için yeterli görmüyoruz. Fakat TYB Şubesi olarak, gücümüzün yettiğince işlerin altına imza atıyoruz. Konya'nın kültür ve sanat adamlarının, yazar ve şairlerinin bir arada toplandığı bu çatı altında yaptığımız işler, şehrin yöneticilerinin sırtındaki yükü bir nebze de olsa azaltıyor. Bu açıdan şehir idarecilerinin bizlerle ve diğer derneklerle olan iletişimlerini geliştirmelerinde şehir adına büyük fayda olacağını düşünüyorum" diye konuştu. Köseoğlu, Kalaycı'ya seçim çalışmasında kolaylıklar diledi.

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ