TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'ni açıkladı

TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'ni açıkladı Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni kamuoyuna açıkladı....

TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'niaçıkladı

TürkiyeYazarlar Birliği Konya Şubesi, 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni kamuoyunaaçıkladı. TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, "Bu yıl planlı 35 ayrıetkinliğe imza atacağız. Programlarımızın her biri, 2016 İslam Dünyası TurizmBaşkenti Konya'mıza değer katacak" dedi

TürkiyeYazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Başkanı Mehmet AliKöseoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'niaçıkladı. Başkan Köseoğlu, 22 yıldır Konya'da kültürel etkinliklerin adresiolan TYB Konya Şubesi'nin, bundan sonra da aynı işlevi daha etkin bir şekildegörmeye devam edeceğini kaydetti. Konuşmasının başında, Konya'nın 2016 İslamDünyası Turizm Başkenti ilan edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade edenKöseoğlu, "Konya olarak, özellikle son yıllarda memnuniyet duyacağımızgelişmeler yaşıyoruz. Konya'nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti ilanedilmesi de bu güzelliklerden bir tanesi. Biz TYB Konya Şubesi olarak,ilgililere ne yapacaklarını tarif etmekten ve onların ne yapacaklarınıbeklemekten ziyade, kendi kendimizi görevli kılarak bu şehrin manevizenginliğine, bu yıl boyunca yapacağımız kültürel etkinliklerle katkıdabulunacağız. 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya'da bu yıl TYB KonyaŞubesi planlı 35 ayrı etkinlik gerçekleştirecek" dedi.

ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRIYORUZ

Konya'dadüzenlenen etkinliklerin şehrin marka değerini artırdığını ifade eden Köseoğlu,"Günümüzde şehirler, fiziki gelişmişlikleri kadar kültür ve sanattakiatılımlarıyla da öne çıkıyorlar. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl daMart ayından başlayarak her hafta en az bir etkinliğe imza atacağız. Mehmet AkifErsoy gibi, Necip Fazıl gibi, Cahit Zarifoğlu gibi, Sezai Karakoç gibideğerlerimize her yıl olduğu gibi bu yılki etkinlik takvimimizde de yer verdik.Şiirden hikâyeye, tarihten felsefeye kadar geniş bir yelpazedekiprogramlarımızın ilki 19 Mart Cumartesi günü saat 13'te Konya İl HalkKütüphanesi Salonu'nda düzenleyeceğimiz 'Gençlerle Mehmet Âkif' paneli olacak.Geçtiğimiz yıl "90 Yaşındaki Delikanlı Asım" programıyla şuurlu gençliğinönemine işaret etmişken, şimdi de kendisini 'Asım gibi' yetiştiren gençlerMehmet Âkif'i anlatacaklar. Programımıza tüm ilgilileri bekliyoruz" dedi.

TANITIM PROGRAMINA KÜLTÜR ADAMLARIKATILDI

TYBKonya Şubesi'nin 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni kamuoyuna takdim ettiğiprograma TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu'nun yanı sıra Necmettin ErbakanÜniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, TYB Konya Şubesi BaşkanVekili Prof. Dr. Hayri Erten, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bekir Biçer, yönetimkurulu üyeleri Duran Çetin, Osman Bozdemir, Prof. Dr. Nazmi Zengin, Halilİbrahim Tongur, Hüzeyme Yeşim Koçak, Melahat Ürkmez, Saffet Yurtsever, MehmetAkif Sarıkaya, Zeki Oğuz, Atilla Yaramış, Sadık Gökçe ve Ümit Savaş Taşkesenkatıldı.

Haberler Haberleri

TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ
BAYRAM