TYB KONYA ŞUBESİ, KONFAD'A EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Konya'nın kültür yaşamında etkin yeri olan Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi (TYB)'nin bahçesinde KONFAD (Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği) fotoğraf...

Konya'nın kültür yaşamında etkin yeri olan Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi (TYB)'nin bahçesinde KONFAD (Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği) fotoğraf sergisi ve sunumu yaptı.
05.07.2008 günü akşamı saat 20.30'da TYB bahçesinde açılışı yapılan KONFAD KARAMA FOTOĞRAF SERGİSİ VE SAYDAM GÖSTERİLERİ ilgi ile izlendi. KONFAD adına yönetim kurulu üyesi Dr. Muammer Ulutürk'ün açılış konuşmasının ardından TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu bir konuşma yaptı. 'TYB olarak yazılı ve sözlü kültürümüze yaptığımız katkılar herkesimin malumudur. Ancak görsel alanda da bir kapı açmak istiyoruz ki fotoğrafın sanat alanında etkin bir yeri olduğunu biliyoruz. Bu amaçla KONFAD derneğinin bahçemizde fotoğraf sergisi ve sunumu yapması bizi memnun etmektedir' dedi.
Konya Çevre İl Müdürü Nuri Kut, fotoğrafın etkin anlatımda önemli rolü olduğunu görüyoruz. Fotoğrafçılar bize ayrıntıyı çok güzel gösteriyorlar. Bu vesile ile serginin başarılı olmasını diliyorum dedi. Sergi üç gün boyunca açık kalacaktır. Sergide KONFAD üyesi fotoğrafçıların eserlerinden oluşan 75 adet fotoğraf sergilenmektedir.

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ