TYB KONYA ŞUBESİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi İstiklal Marşı'nın Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilmesinin 90. seneidevriyesinde İstiklal...

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi İstiklal Marşı'nın Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilmesinin 90. seneidevriyesinde İstiklal Marşını Anlamak konulu bir program düzenliyor.

TYB Konya Şubesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: Milletimizin en kalbi duygularını ifade eden milli marşımızın 90. yıldönümünü geçtiğimiz 12 Mart'ta idrak etmiş bulunuyoruz. Bizler, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi olarak bu anlamlı günü gecikmeli de olsa anmak ve İstiklal Marşı'nı anlamak için 26 Mart Cumartesi günü saat 14,00'de KTO Konferans salonunda bir etkinlik tertip ediyoruz.

İstiklal Marşı'nı Anlamak adlı programa konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Çetin katılacak. İstiklal Marşı ve Mehmet Âkif konulu bir belgeselin de yer alacağı programa bütün ilgileri davet ediyoruz.

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ