TYB'de anlamlı etkinlik

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi bu hafta Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fethi...

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi bu hafta Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fethi Ahmet Polat'ı konuk edecek.

TYB Konya Şubesinden yapılan açıklamaya göre 17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 14'te TYB Konya Evi bahçesinde Doç. Dr. Fethi Ahmet Polat Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle "Kuran'ın Penceresinden Hz. Muhammed" konulu bir konuşma yapacak.

EN İYİ KAYNAK KUR'AN

TYB'den yapılan açıklamada şöyle denildi: Hz. Muhammed'i bize en iyi şekilde tanıtabilecek kaynak Kuran'dır. Kuran'ı bize ulaştırıp, açıklayan ise Hz. Muhammed'dir. O'nu bize ulaştıran kişi hakkında en sahih bilgiye ulaşabileceğimiz kaynak yine Kuran'ın kendisidir. Kur'an-ı Kerim'de Hz. Muhammed'in beşer olması, Peygamber olması, Kitabı bize açıklayan olması, uyarıcı olması, âlemlere rahmet olması gibi birçok özelliği zikredilmektedir. Doç. Dr. Fethi Ahmet Polat'ın yapacağı değerlendirmeler de Peygamberimizi anlamada önemli bir adım oluşturacaktır.

TÜM GÖNÜL DOSTLARI DAVETLİ

17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 14'te Türkiye Yazarlar Birliği Konya Evi bahçesinde gerçekleştirilecek programa bütün gönül dostları ve peygamber âşıkları davet edildi.

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ