TYB'DEN VEFA GECESİ

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi kuruluşunun 15. yıldönümünde Konya ve Türkiye'ye hizmet etmiş 15 bilim, kültür ve sanat adamı için Vefa Gecesi...

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi kuruluşunun 15. yıldönümünde Konya ve Türkiye'ye hizmet etmiş 15 bilim, kültür ve sanat adamı için Vefa Gecesi düzenledi.


Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin 2009 Yılı Etkinlikleri'nin ikinci programı "15. Yılda On Beş Bilim, Kültür ve Sanat Adamına Vefa Gecesi" adını taşıyor. TYB Konya Şubesi'nden yapılan açıklamada, 'medeniyetimize asırlarca beşiklik yapmış olan ve taşıdığı Selçuklu mirası ile hâlâ bir başkent olan Konya'mızın kültür, sanat ve folkloruna bir şekilde hizmet eden, gelecek kuşaklara çok değerli miraslar bırakan kıymetli ağabeylerimiz, büyüklerimiz bu manevi yönü ölçülemez hizmetlerini her türlü takdir beklentisinden azade sürdürdükleri' vurgulandı.
Geleneksel hâle getirileceği bildirilen bu güzel faaliyetin ilkinde Konya'mızın ilim, kültür ve sanatına yıllarca hizmet etmiş değerlerimizden Feyzi Halıcı, M. Emin Eminoğlu, Hasan Çopur, M. Ali Uz, A. Rıdvan Bülbül, Prof. Dr. A. Osman Koçkuzu, Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Prof. Dr. Mikail Bayram, Dr. Kamil Uğurlu, Dr. Selahaddin Hidayetoğlu, Seyit Küçükbezirci, Yrd. Doç. Dr. Hasan Özönder, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Öksüz, Prof. Dr. Haşim Karpuz ve Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ'a vefa nişanesi olarak plaket takdim edilecek.
TYB Konya Şubesi'nin 15. kuruluş yıldönümüne denk gelen 15 Mart Pazar günü saat 19'da Alâeddin Tepesi'ndeki Alâeddin Keykubat Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Vefa Gecesi'ne tüm Konyalılar davet edildi.

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ