Yücel Kemendi yazdı: TYB Muğla gezisi ve Celalettin Ekinci!

Türkiye Yazarlar Birliği TYB Konya Şubesi nin bu hafta sonu 2016 Turizm Başkenti Konya'dan turizmin kalbi Muğla'ya düzenlediği geziye katıldım. Muğla...

Türkiye Yazarlar Birliği TYB Konya Şubesinin bu hafta sonu 2016 Turizm Başkenti Konya'dan turizmin kalbi Muğla'yadüzenlediği geziye katıldım.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'nin evsahipliğinde gerçekleşen gezi, Köyceğiz'de başladı, Bodrum"da devam etti, MuğlaŞahidi Camii ziyareti ile sona erdi

Öncelikle bu gezide en çok hatırda kalan başarılı organizasyonuile gezinin de önüne geçen Muğla İl Milli Eğitim Müdürü CelalettinEkinci"den bahsetmek istiyorum.

Duruşu, samimiyeti, örnek bürokrat tavrı bizleri çok mutluetti, hemşehrimiz olması sebebiylede oldukça gururlandırdı.

Konya Valimiz Sayın Muammer Erol"a benzeyen nazik, hoşgörülü vesamimi tavrı da neden Konya"da beraber çalışmıyorlar sorusunu aklımızagetirdi. Teşekkürler örnek insan teşekkürler örnek bürokrat.

Sonra gezi,

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin 12 yıldırdüzenli olarak "Yazılacak Çok Şeyimiz Var" üst başlığı altında düzenlediğigezilerin yirmi beşincisi bu yıl Muğlaya düzenlendi.

Koordinatörlüğünü TYB Konya Şube Başkanı ve Muğla Basın İlanKurumu Müdürü M. Ali Köseoğlu nun yaptığı Muğla gezisine çok sayıda Konyalıyazar, akademisyen, fotoğraf sanatçısı katıldı bende onlarla birlikte Muğla'nıntarihi ve turistik yerlerinde inceleme imkanı buldum.

Geziye, Muğlanın ilçelerinden olan Ula Kaymakamı hemşehrimiz AliYılmaz, Muğla Orman Bölge Müdürü hemşehrimiz Mehmet Çelik, MuğlaMemur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Önder Uçak, Bodrum İlçe Milli EğitimMüdürü hemşehrimiz Emin Geçin, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ,da katılarak, İl Milli Eğitim müdürü Celalettin Ekinci ile beraber gezi boyuncabize eşlik ederek takdiri hak ettiler.

Gezimiz Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ,rehberliğinde Dalyan Tekne Turu ve İz Tuzu Plajı ile başladı

Daha sonra Ula Kaymakamı Ali Yılmaz la beraber Akyaka'da gezmeve inceleme fırsatı bulduk

Gezinin ikinci günü Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçinrehberliğinde Bodrum'da başladı.

Tekne turu ile Yunan adalarını görme fırsatımız oldu. Daha sonraBodrum Kalesi, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi gezilerek incelemelerdebulunuldu.

Gezimiz Muğla merkezde Şahidi Camii ziyareti ile sona erdi.

"Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci Bey'inbaşarılı ev sahipliğinde gerçekleşen bu gezinin bizim için oldukça yararlıgeçtiğini söyleyebilirim

Bize yaptığı mükemmel ev sahipliği için de Muğla İl Milli EğitimMüdürü Celalettin Ekinci Beye tekrar teşekkür ediyorum.

Beraber çalışma ve başarılarını doğduğu İl Konya"yataşıması dileğiyle...

Kaynak: Memleket Gazetesi - Yücel Kemendi

Haberler Haberleri

SÖZÜMÜZ SÖZLÜĞÜMÜZ
TYB Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı Ziyaret Etti
Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Mustafa Kavuş'a Tebrik Ziyareti
İslam Mecmuası ve Yeni Türkiye
YUNUS EMRE ŞİİR KLİBİ