Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi yönetim kurulu üyemiz Şener İşleyen sağlığına kavuşmuş vaziyette Yazarlar Birliğimize ziyarete geldi.

Uzun bir aradan sonra ziyaret etme fırsatı bulduğum ve üyesi olmaktan onur duyduğum Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ndeydim dün. Kurulduğu günden...

Uzun bir aradan sonra ziyaret etme fırsatı bulduğum ve üyesi olmaktan onur duyduğum Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ndeydim dün.
Kurulduğu günden bu yana, yıllardır haftalık kültürel faaliyetlerini aksatmadan sürdüren ve Türkiye genelinde TYB şubelerinin lokomotifi olarak kabul edilen Konya şubemiz; pandemi sürecinde de haftalık etkinliklerini aksatmamış ve online olarak sosyal medya ortamlarında (YouTube, Facebook, Twiter, İnstagram) konuklarını ağırlayarak programlarına devam etmiş ve etmektedir.
Bu yıl onuncusu düzenlenen ve her yıl Türkiye’nin saygın ve sevilen şairlerini Konyalı şiir severlerle buluşturan Mevlana Şiir Şöleni de geçtiğimiz haftalarda yine böyle bir organizasyonla gerçekleşti.
Konuk şairlerini, bulundukları şehirlerden ve evlerinden sosyal medya platformlarıyla sadece Konya’ya değil, tüm Türkiye’deki sevenleriyle buluşturarak hem bir ilki gerçekleştirdi hem de büyük bir başarıya imza attı.
Böylesi bir muhabbetle devam eden ziyaretimde; TYB Konya Şubemizin değerli başkanı Ahmet Köseoğlu beyle hasret gidererek, bu yılki etkinliklerde rahatsızlığım nedeniyle aktif görev alamamamın üzüntüsünü de bu ziyaret vesilesiyle paylaşarak yeni çıkan kitabımı kendilerine takdim ettim.
Değerli başkanım da şubemiz tarafından yeni yayımlanan, Mevlana Şiir Şölenlerinde 10 yıldır sunulan şairler ve şiirlerinin derlendiği kıymetli eseri ve TYB kurucusu, aynı zamanda mütevelli heyeti ve TYB Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan beyin Türkçenin Cenaze Töreni isimli eserini, selamlarıyla birlikte takdim ettiler.
Başkanım Ahmet Köseoğlu’na ve tüm TYB yönetim kurulumuza tekrar teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Nice güzel programlarda, sağlıkla buluşmak dileğiyle...

Zi̇yaretler Haberleri

Sadretin Özçimi, Hasan Kılca ve Güler Turan TYB'yi ziyaret etti
SAİM SAKAOĞLU: TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ KONYA’NIN GEÇMİŞİNE VE BUGÜNÜNE YAKIŞAN ÇALIŞMALAR YAPIYOR
“Mehmet Akif İnan ortak değerimiz”
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubemize Ziyaretler
TYB Konya Şubesi Memleket’i ziyaret etti