Sadretin Özçimi, Hasan Kılca ve Güler Turan TYB'yi ziyaret etti

Sadretin Özçimi, Hasan Kılca ve Güler Turan TYB'yi ziyaret etti

Sadretin Özçimi, Hasan Kılca ve Güler Turan TYB'yi ziyaret etti

A+A-

Sadrettin Özçimi

Ser-neyzen, ebru sanatçısı, kültür adamı, değerli Konyalı hemşehrimiz, ağabeyimiz Sadrettin Özçimi, ihtifaller dolayısıyla Konya’mızı teşrifinde Ahmet Köseoğlu’nu yeni TYB Konya Şube evinde ziyaret etti. Köseoğlu ziyaretten onur duyduğunu belirtti. Konya kültürü ve sanatı üzerine sohbet edildi. Köseoğlu “Kendini Koruyan Şehir” ve TYB Kitaplarından takdim etti.

ozcimi.jpg

 

 

Hasan Kılca ve yardımcıları

Karatay belediye başkanı Hasan Kılca, başkan yardımcıları ile birlikte TYB Konya Şubesini yeni yerinde ziyaret etti. Şube başkanımız Ahmet Köseoğlu 2024 yılında TYB Konya Şubesinin 30. yılına özel programların da yer alacağını belirtti. Başkan Kılca, Konya şubemizin etkinliklerinin Konya kültürü ,sanatı ve edebiyatına çok katkısı olduğunu ortak projelerin yapılmaya devam edeceğini belirterek "Yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi .

hasan.jpg

 

Güler Turan

İhtifaller için Konya’ya gelen Belçika Senatosu senatörü Güler Turan, Ahmet Köseoğlu'nu TYB Konya Şubesinde ziyaret etti. Ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirten Köseoğlu, son kitabı Kendini Arayan Şehir, Asitane, Mevlana ve mevlevilikle ilgili kitaplar ile TYB Konya Şubesi yayınlarını hediye etti.gadin.jpg​​​​​​​

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.