AK PARTİ'DEN TYB'YE ZİYARET

AK PARTİ'DEN TYB'YE ZİYARET

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Türkiye Yazarlar Birliği(TYB) Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ali Köseoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde...

A+A-
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Türkiye Yazarlar Birliği(TYB) Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ali Köseoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konya'nın binlerce yıllık kültürel birikime Konyalı yazarların da çok önemli katkılar sağladığının altını çizen Başkan Sorgun; "Yazarlar Birliği, Konya'nın kültürel nabzının attığı yerdir" dedi.

Mehmet Ali Köseoğlu, 22 Ocak'ta gerçekleşen Türkiye Yazarlar Birliği(TYB) Konya Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu sonucunda TYB'nin Konya Şube Başkanı seçildi. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da Köseoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yazarlar Birliği'ndeki ziyarete Başkan Sorgun'un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Varol, Mustafa Yazlık ve Ertuğrul Uslu katıldı.

SORĞUN; "KONYA'NIN KÜLTÜREL NABZI TYB'DE ATIYOR"


Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin yeni başkanı Mehmet Ali Köseoğlu ve yönetimine başarılar dileyen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, " Bugüne kadar haber ve yazıları ile Konya'nın kültürüne, sanatına, edebiyatına ve gelişmesine katkılar sağlayan Köseoğlu'nun yeni görevinde de aynı başarıyı göstereceğinden eminim" dedi. Başkan Sorgun konuşmasına şöyle devam etti: "Yazarlar arasındaki mesleki dayanışmayı geliştirmek ve Türkiye'nin kültür hayatına yazarların katılımını arttırmak amacıyla 1978'de kurulan Türkiye Yazarlar Birliği'ni çok önemsiyoruz. Medeniyetlerin kavşağındaki Konya'nın değeri de, TYB Konya Şubesi, yazarlarımız, sanatkâr ve edebiyatçılarımız sayesinde daha da yükseliyor. Bugüne kadar yüzlerce program sempozyum ve birçok kültürel yayını Konyamıza kazandıran Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin önceki başkan ve yönetimlerini kutluyorum. 9. Genel Kurul ile yeni bir döneme girdiniz. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da sizin başkanlığınızda Konyamızda önemli program ve kültürel faaliyetler gerçekleştireceğinize inanıyorum."

KÖSEOĞLU; "TEMEL İNSANİ DEĞERLERİN ODAĞINDAYIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu da ziyaretlerinden dolayı AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve başkan yardımcılarına teşekkür ederek; "TYB olarak gerek Konya'nın, gerek Türkiye'nin, gerekse dünyanın ihtiyaç duyduğu temel insani değerlerin odağındayız. Dünyanın ihtiyaç duyduğu düşünceyi, dünyayı daha anlamlı kılan edebiyatı, sosyal ve kültürel etkinliklerle sunmaya devam edeceğiz. TYB Konya Şubesi, 18 yıldır bu şehre büyük bir anlam katmıştır. Bu anlamlı hizmetlerin devam etmesi noktasında yönetim kurulumuz üzerine düşeni inşallah layıkıyla yerine getirecektir" dedi.
***

***
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.