AKYÜREK'TEN KÖSEOĞLU'NA  TEBRİK ZİYARETİ

AKYÜREK'TEN KÖSEOĞLU'NA  TEBRİK ZİYARETİ

Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, kitapçıdan "Kendini Arayan Şehir” adlı kitabını satın aldığı TYB Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu'nu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

A+A-

Ak Parti Konya milletvekili Tahir Akyürek yeni kitabı yayınlanan Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu'nu ziyaret ederek tebrik etti.
Kitapçıdan aldığı ‘Kendini Arayan Şehir’  adlı kitapları da beraberinde getirerek kendisi ve dostları için Köseoğlu’ndan imzalamasını isteyen Akyürek "İrfanımız, milletimizin  millet olmasındaki en  önemli unsurdur,
şehirlerde irfanımızın neşvünema bulduğu yerleşim yerleridir. Şehirlerin irfanına,ruhuna yolculuğu anlatan bu değerli kitabın yazarı ,Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu da yıllardır şehirlerimize irfanımıza hizmet etmekten yorulmayan arkadaşımızdır" dedi.
TYB Konya Şubesi Başkanı Köseoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Belediye Başkanlığı döneminde uzun yıllar birlikte çalıştıkları Akyürek'e nezaketi sebebiyle teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.