Altay: TYB Konya'daki açığı kapatıyor

Altay: TYB Konya'daki açığı kapatıyor

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin yeni yönetimini ziyaret etti. TYB Konya Şube Başkanı M....

A+A-

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin yeni yönetimini ziyaret etti. TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Altay, belediyeler olarak kültürel ve sosyal etkinliklere önem vermekle birlikte TYB Konya Şubesi'nin bu alandaki açığı kapattığını söyledi. Açıklanan programlarla Konya'nın kültür ve sanata doyduğuna inandığını kaydeden Altay, "Belediyecilik ve kültür bizce iç içedir. Daha doğrusu belediyecilik de kültürel birikim ister. Buradan baktığımızda sizlerin önemi bir kat daha artıyor" diye kaydetti.

DOLU DOLU BİR TAKVİM

Büyüyen ekonomisiyle her geçen gün biraz daha gelişen Konya'nın kültürel alanda da faal olması gerektiğini, TYB Konya Şubesi'nin bu alanda etkin bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten Altay, mümkün oldukça etkinlikleri takip edeceğini ve destekleyeceğini söyledi. Başkan M. Ali Köseoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyelerin ve şehrin idarecilerinin kültürel etkinliklere daha çok önem vermelerini istedi. Selçuklu Belediye Başkanı U. İbrahim Altay'ın tebrik ziyaretinde Selçuklu Basın Müdürü Ali Düz'ün yanı sıra TYB Konya Şubesi yönetiminden; Doç. Dr. Hayri Erten ve Osman Bozdemir de hazır bulundular.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.