Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB Konya Şubesi'ni ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB Konya Şubesi'ni ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB Konya Şubesi'ni ziyaret etti. Dr Erbakan TYB Konya Şubesinin işleyişi ve yapacağı programlar hakkında...

A+A-

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan TYB Konya Şubesi'ni ziyaret etti.

Dr Erbakan TYB Konya Şubesinin işleyişi ve yapacağı programlar hakkında bilgi aldı.

"Yeni binanızın inşallah güzel ve yayarlı faaliyetlere ev sahipliği yapacağını gönülden inanıyoruz" dedi. Geçliğimizin yoğrulmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vermiş olduğu katkının TYB Konya Şubesi tarafından da devam ettirileceğini umut ediyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.

TYB Konya Şube Başkanı Prof Dr. Hayri Erten de Dr Fatih Erbakan'ın ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Referandum sonrası ülkemizin çok daha başarılı günlere doğru yürüyeceğini, bu yürüyüşte toplumsal bütünlüğümüze hem Erbakan Vakfı'nın hem de TRYB Konya Şubesi'nin destek vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rahmetli Erbakan'ın ilim, düşünce ve fikir büyüğümüz olarak ülkemize ve milletimize yeni ufuklar açtığını, kendisine müteşekkir olduklarını dile getirdi.

Ziyarete, TYB Onursal Başkanı Mehmet Doğan, TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Yrd. Doç Dr. Ali Fuat Baysal, Atilla Yaramış katıldı.

Ayrıca Erbakan Vakfı'nın Bölge sorumlusu Mevlüt Koç ve diğer üyeleri de hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.