"İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 100. YILI" KAPSAMINDA YAPILAN ŞİİR YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI

"İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 100. YILI" KAPSAMINDA YAPILAN ŞİİR YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin "İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı"...

A+A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin "İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı" kapsamında imzalamış oldukları protokol neticesinde düzenlenen liseler arası şiir yarışmasının sonuçları açıklandı.

Açıklanan sonuçlara göre Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi öğrencisi Emine Arı "İstiklal Yolunda Diriliş" başlıklı şiiri ile birinci; Ereğli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Doğan Ölger "Bir İstiklal Ki" başlıklı şiiri ile ikinci; Meram Yıldız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Firdevs Dilara Ölmez de "İstiklal Uğrunda" başlıklı şiiri ile üçüncü oldu.

Ödül olarak birinciye bisiklet ve birincilik kupası; ikinciye tablet ve ikincilik kupası; üçüncüye de kitap seti ve üçüncülük kupası verildi. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri ilçe milli eğitim müdürleri tarafından takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak milli marşımızın yüreklerimizde oluşturduğu heyecanı şiirlerinde yansıtan öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında ve eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.