Konya kültürüne birlikte hizmet edeceğiz

Konya kültürüne birlikte hizmet edeceğiz

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan Abdüssettar Yarar'ı makamında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Türkiye Yazarlar Birliği...

A+A-

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan Abdüssettar Yarar'ı makamında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, Konya kültürüne birlikte hizmet edeceklerini kaydetti. Yarar'ın bugüne kadar sadece kültür ve sanat alanında değil, pek çok alanda önemli hizmetleri olduğunu kaydeden Köseoğlu, "Şehrimizin özellikle kültür-sanat meselelerine hâkim, içimizden birisi olarak gördüğümüz Abdüssettar Yarar Bey'in İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanmış olmasının memnuniyetini yaşıyoruz. Konya'nın kültür ve sanat hayatına sunulacak katkı en önemli katkılardan birisidir. Bu manada TYB Konya Şubesi olarak İl Kültür Müdürlüğü ile ortak hedefler etrafında buluşabileceğimizi ümit ediyorum. Kendilerini kutluyor, hayırlı hizmetler diliyorum" dedi.

YARAR'DAN TYB KONYA'YA TEŞEKKÜR

İl Kültür Müdürü Abdüssettar Yarar da, kendisinin de üyesi olmaktan şeref duyduğu TYB Konya Şubesi'nin faaliyetlerinin sadece Konya'da değil tüm Türkiye'de fark oluşturduğunu kaydederek, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Konya kültür hayatına faydalı işler yapmak için çalışacağız. TYB Konya Şubesi Başkanı sevgili kardeşim M. Ali Köseoğlu ve yönetimine bugüne kadar şehrimize sundukları katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı hizmet heyecanıyla çalışmalarınıza devam edeceğinize inanıyorum" diye konuştu. Ziyaretin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, TYB Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda sunulan önerileri tek tek not alan Yarar, istişareye önem verdiklerini vurgulayarak heyete teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.