Türkiye var olma mücadelesi veriyor!

Türkiye var olma mücadelesi veriyor!

Suriye meselesinin vardığı nokta, Türkiye’yi kararlı olmaya sevk ediyor. Bu Türkiye’nin olma mücadelesidir, ölmeden olunmaz! Türkiye’nin Türkiye...

A+A-

Suriye meselesinin vardığı nokta, Türkiye’yi kararlı olmaya sevk ediyor. Bu Türkiye’nin olma mücadelesidir, ölmeden olunmaz!

Türkiye’nin Türkiye olma mücadelesini Türkiye’nin yazarları olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Türkiye kendi varlık mücadelesini verirken büyük bir mazlumlar dünyası için savaşıyor. Türkiye olmaya mecburuz! Şehidlerimiz bu mecburiyeti tekraren ve kuvvetli bir şekilde teyid etmiştir. Yeis yok!

Üçüncü nesil sömürgeciliğin durdurulacağı yer Suriye’dir. Şehidlerimizin acısını kalbimize gömüp, doğru bildiğimiz yolda devam etmeliyiz.

Türkiye adına lâyık olmak zorunda. Biz büyük bir nizamıâlem dâvasının varisiyiz. Bu miras âdil bir dünya düzeni için mücadeleye bizi mecbur ediyor.

Haleb’i gerçek Haleb, Şam’ı gerçek Şam yapmadan bu coğrafyada huzur tesis edilemez. Suriye devleti bir vehimdir, kuruntudan ibarettir. Bir emperyalist gücün desteği olmadan var olamaz. Emperyalizmin 20. Yüzyıl ürünü kuruntu devletimsilerinin sonu gelmiştir. Emperyalizmin horoz şekeri yüzyıldır yalandı bitti, şimdi sapını şeker niyetine yedirmeye çalışıyorlar.

Milletimize baş sağlığı, şehidlerimize rahmet diliyoruz. Onlar ki var, milletimiz var ve ayakta!

Türkiye Yazarlar Birliği

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.