TYB Konya Şubesi Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

TYB Konya Şubesi Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

TYB Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Hayri Erten, TYB Konya...

A+A-
TYB Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Hayri Erten, TYB Konya Şubesinin 2016 yılı etkinlik takviminde programlanan 35 programın gerçekleştirildiğine dikkat çekerek Selçuklu Belediyesinin yaptığı katkılardan dolayı Başkan Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti. Hayri Erten 2017 Etkinlik takviminin hazırlık aşamasında olduğunu ve Mart ayından itibaren programları gerçekleştirmeye başlayacaklarını söyledi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da TYB'nin 2017 Kültürel Etkinliklerinde de kendilerine düşen her türlü desteğe belediye olarak hazır olduklarını söyledi. Ayrıca TYB Konya Şubesi'nin Selçuklu Belediyesi ile birlikte 12 yıldır gerçekleştirdiği ve gelenekselleşen Cahit Zarifoğlu Çocuk Şenliği'nin 2017'deki programının daha zengin hâle getirilmesi konuşuldu.
TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Osman Bozdemir ve Saffet Yurtsever'in de katıldığı ziyaret sonunda TYB Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Kitap takdiminde bulundu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.