TYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TYB Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten Yönetim Kuruluyla birlikte Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde...

A+A-

TYB Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten Yönetim Kuruluyla birlikte Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Prof. Dr. Hayri Erten, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Ahmet Çaycı, Prof. Dr. Ahmet Kazım Ürün, Doç. Dr. Bekir Biçer, Eğitimci-Yönetmen Yazar Saffet Yurtsever, Yazar Hüzeyme Yeşim Koçak ve Yazar Melahat Ürkmez’i tek tek tanıtarak TYB'nin Kamu yararına bir dernek olduğunu, TYB Konya Şubesinin yirmi altı yılı aşkındır Konya'nın sosyo-kültürel yaşamına önemli katkılar verdiğini, kültürel bağlamda bir dinamizm oluşturduğunu; bilime, düşünceye, kültüre ilgi duyan genç-yaşlı herkese milletimizin değerlerini vermeye ve unutturmamaya gayret ettiğini, bu amaçla her yıl başta Konya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin de desteği ile yıl boyunca 40'a yakın etkinlik gerçekleştirdiğini ve bu etkinlikleri yıllık takvim oluşturarak her yılın şubat ayında ilan ettiklerini söyledi.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve TYB Konya Şubesinin bu son derece faydalı etkinliklerin devamını arzu ettiğini ifade etti.

Başkan Erten, "Osmanlı Aile Yapısı" isimli kitabını, diğer yönetim kurulu üyeleri yazarlar da kendi eserlerini vali Toprak'a takdim ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle hitam buldu

TYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİTYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİTYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİTYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİTYB'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.