1. YAZARLIK ATÖLYESİNDE DERSLER BAŞLADI

1. YAZARLIK ATÖLYESİNDE DERSLER BAŞLADI

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Anadolu Mektebi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlediği 1. Yazarlık Atölyesinin ilk...

A+A-

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Anadolu Mektebi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlediği 1. Yazarlık Atölyesinin ilk dersi, 29 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirildi. 

Konya’daki çeşitli lise ve üniversitelerde öğrenim gören gençlere yönelik düzenlenen atölyenin ilk gününde Eğitimci Yazar ve Anadolu Mektebi Konya İl Koordinatörü Atilla Yaramış ile Şair ve Yazar Vural Kaya, gençlerle edebiyat ve okuma kültürü üzerine ders işlediler. 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de öğrencilerle hasbihal ederek onlara yaptıkları işin önemini hatırlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Buradaki gençler arasından geleceğin büyük şair ve yazarlarının yetişeceğine inandığını söyleyen Büyük, bu atölyenin verimli geçmesi temennisinde bulundu, atölyenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Doç Dr. Ahmet Akman ise şunları söyledi: “Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, şehrimizin ve ülkemizin kültür hayatına önemli katkılar sunan bir kültür kuruluşudur. Bu anlamda Anadolu Mektebi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği ile düzenlenen 1. Yazarlık Atölyesini çok önemli buluyor, okuyan gençlerimizin yazarlık yolunda ciddi bir adım atmalarına vesile olacağına inanıyorum.”

Toplam 8 hafta sürecek ve alanlarında ehil olan şair, yazar ve akademisyenlerin dersler vereceği atölyenin sonunda öğrencilere sertifika verileceği de belirtildi.

1. YAZARLIK ATÖLYESİNDE DERSLER BAŞLADI

1. YAZARLIK ATÖLYESİNDE DERSLER BAŞLADI

1. YAZARLIK ATÖLYESİNDE DERSLER BAŞLADI

1. YAZARLIK ATÖLYESİNDE DERSLER BAŞLADI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.