TYB Konya Şubesi Memleket’i ziyaret etti

TYB Konya Şubesi Memleket’i ziyaret etti

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’nin yeni Başkanı Ahmet Köseoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Memleket’i ziyaret etti. Türkiye Yazarlar Birliği...

A+A-

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’nin yeni Başkanı Ahmet Köseoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Memleket’i ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’nin yeni Başkanı Ahmet Köseoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Memleket’i ziyaret etti. Yaklaşık on yıl aradan sonra ikinci kez başkanlığa seçilen Ahmet Köseoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Akman, eski başkan M. Ali Köseoğlu ve aktivist Nihat Abayhan, Memleket Yönetim Kurulu Başkanı Adem Alemdar’ı ziyaret ederek 2020 yılının etkinlik takvimi hakkında bilgi verdiler.

TYB Konya Şubesi’nin bu yıl yine yoğun bir programla doldurduğu etkinlik takvimi üzerine müzakere yapılan ziyarette, TYB Konya Şubesi’nin bir de yazarlık atölyesi başlattığını ve gençlere yönelik faaliyetler yaptığını anlatan Başkan Köseoğlu, eğitim ve kültürün önemine vurgu yaptı. Köseoğlu, “TYB olarak durumdan vazife çıkarıyor ve insanlara faydalı olmak için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

TYB üyesi olan Adem Alemdar da etkinliklerin çok titiz hazırlanmış olduğunu gördüğünü belirterek, “Memleket olarak gönüllü sponsorluğunuzu yapmaya talibiz. Yeter ki böyle faydalı işlere birileri tamamen gönüllülük esasına göre emek sarfetsin” şeklinde konuştu.

Kaynak:Memleket Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.