Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti

Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni ziyaret edip yeni Başkan Ahmet Köseoğlu ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Konya Milletvekili...

A+A-

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni ziyaret edip yeni Başkan Ahmet Köseoğlu ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Konya Milletvekili Sorgun, kültürel faaliyetlerin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, TYB Konya Şubesini ziyaret ederek Başkanlığa seçilen Ahmet Köseoğlu ve yeni yönetim kurulunu tebrik etti. TYB çatısı altında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sorgun “Hizmet aşkı yıllardır hiç zaafa uğramayan bu nadide kuruluşumuzun üyesi olmaktan bahtiyarım” dedi.

KÖSEOĞLU: SORGUN’DAN HER ZAMAN DESTEK GÖRDÜK

Milletvekili Sorgun’un TYB’yi ziyaretinde Başkan Ahmet Köseoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Salih Sedat Ersöz, Saffet Yurtsever, Muhammet Acıyan, Zafer Karakuş, Bedir Köseoğlu ve Mustafa Güden’de bulundu. Geçen hafta yapılan Genel Kurul’da Milletvekili Sorgun’un birinci sıradan genel merkez delegesi seçildiğini hatırlatan Başkan Köseoğlu, “Sayın Vekilimle gerek Konya Büyükşehir Belediyesi dönemimizde, gerekse TYB’deki geçmiş başkanlık dönemlerimizde iz bırakan önemli hizmetler gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. TYB yıllardır aksatmadan, açıkladığı takvime uygun faaliyetler icra ederek şehrimizin kültür hayatına önemli katkı vermektedir” dedi.

SORGUN: TYB’NİN GAYRETLERİNİ TAKDİR EDİYORUM

Milletvekili Sorgun’da TYB’li olmanın önemine dikkat çektiği konuşmasında “Çok önemli toplantılar, konferanslar bu çatı altında icra edilerek toplumsal bilinç oluşturuluyor. Bu gayretli çalışmalardan dolayı TYB’nin Onursal Başkanı, gayreti ve hizmetleriyle örnek insan Mehmet Doğan ağabey başta olmak üzere, Türkiye’nin de en etkin şubelerinden biri olan Konya Şubesi’nin gerek geçmiş, gerekse bugün görevi devralan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

İmkânlar dâhilinde TYB programlarını takip etme arzusunda olduğunu da kaydeden Sorgun, “Her zaman TYB’nin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kalem ve kelam erbabı insanların toplumların aydınlatılmasındaki etkinliğini ve gerekliliğini biliyoruz” şeklinde konuştu.

TYB Kütüphanesini gezip eserler ve 2020 yılı faaliyet hazırlıklarıyla ilgili bilgiler de alan Sorgun’a Başkan Köseoğlu günün anısına TYB yayınlarından oluşan bir kitap seti takdim etti.

Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti

Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti

Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.