BAŞKAN ALTAY'DAN TYB'YE ZİYARET

BAŞKAN ALTAY'DAN TYB'YE ZİYARET

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'ni ziyaret etti. Altay, TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu...

A+A-

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'ni ziyaret etti. Altay, TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu ve yeni yönetime başarılar diledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kısa süre önce 11. Olağan Kongresi'ni gerçekleştiren Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesini ziyaret etti. Altay, yeniden Şube Başkanlığa seçilen Mehmet Ali Köseoğlu ve yönetime başarılar diledi.

Selçuklu'da hayatın her alanında olduğu gibi sosyal ve kültürel alanlarda da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Altay, "Biliyoruz ki uzun vadeli işler kültürel ve sosyal işlerdir. Nihayetinde geriye kültürel ve sosyal faaliyetler, kitaplar ve yayımlar kalıyor. TYB Konya Şubesi'nin bu anlamda önemli katkıları oldu. Bu anlamlı hizmetlerin devam etmesi için sizlere destek olmaya, güzel çalışmalara katkı sağlamaya devam edeceğiz. Mehmet Ali Bey ve yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.

TYB Konya Şubesi Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu da ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı Başkan Altay'a teşekkür etti. Köseoğlu, "Yazarlar Birliği Konya Şubesi olarak şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmak için çalışıyoruz. Selçuklu Belediyesi de bu anlamda prestijli çalışmaları ile yakından takip ettiğimiz ve işbirliği içinde olduğumuz bir belediyemiz. İnşallah yeni dönemde de Selçuklu Belediyemiz ile ortak projelere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu'na Selçuklu Belediyesi'nin yeni yayını olan "Selçuklular" kitabını hediye etti. Başkan Köseoğlu'da Başkan Altay'a "3. Milletlerarası Şehir Tarihi Yazarları Kongresi" kitabını takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.