KONYA TİCARET ODASI'NDAN TYB'YE ZİYARET

KONYA TİCARET ODASI'NDAN TYB'YE ZİYARET

Öztürk: Ticaret ve kültür yan yanaKonya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve Başkan Vekili İsmail Haydaroğlu Türkiye Yazarlar Birliği (TYB)...

A+A-

Öztürk: Ticaret ve kültür yan yana

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve Başkan Vekili İsmail Haydaroğlu Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin yeni yönetimini ziyaret etti. TYB'nin açıkladığı 2012 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni inceleyen Öztürk, TYB Konya Şubesi'nin Konya için bir şans olduğunu söyledi. Açıklanan programlarla Konya'nın kültür ve sanata doyacağına inandığını kaydeden Öztürk, "Ticaret ve kültür bizce iç içedir. Daha doğrusu ticaret de kültürel birikim ister ve ticaretin de kültürü vardır. Buradan baktığımızda sizlerin önemi bir kat daha artıyor. Ekonomik gelişmişliği sağlamak, firmalar açısından geleneksel ve sağlam bir yapı ortaya koymak çok yönlü bir uğraş gerektiriyor" dedi.

DOLU DOLU BİR TAKVİM

Büyüyen ekonomisiyle her geçen gün biraz daha gelişen Konya'nın kültürel alanda da faal olması gerektiğini, TYB Konya Şubesi'nin bu alanda etkin bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten Öztürk, mümkün oldukça takip edeceğini söyledi. Başkan Mehmet Ali Köseoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dolu dolu bir Kültürel Etkinlikler takvimi hazırladıklarını, ilgili tüm çevreleri ve gönül dostlarını programlara beklediklerini söyledi. Ziyarette TYB Konya Şubesi yönetiminden; Doç. Dr. Hayri Erten, Yrd. Doç. Dr. Bekir Biçer ve Osman Bozdemir de hazır bulundular.

****

****

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.