MİLLETVEKİLLERİNDEN TYB'YE ZİYARET

MİLLETVEKİLLERİNDEN TYB'YE ZİYARET

KONYA'NIN HAFIZALARINA SAHİP ÇIKILMALIAK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, TYB Konya Şubesi'ne...

A+A-
KONYA'NIN HAFIZALARINA SAHİP ÇIKILMALI

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, TYB Konya Şubesi'ne yaptıkları ziyarette, şehirlerin hafızalarına sahip çıkması gerektiğine işaret ettiler


AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, kültürel değerlere, ülkenin ve Konya'nın hafızası durumundaki isimlere sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Kabakcı, AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ile birlikte TYB Konya Şubesi'nin yeni Başkanı M.Ali Köseoğlu'na TYB Konya Evi'nde 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Şube yönetiminden Zeki Oğuz ve Osman Bozdemir'in de hazır bulundukları ziyarette Kabakcı ve Yerlikaya Başkan Köseoğlu'na yeni görevinde kolaylıklar diledi.

KABAKCI: TYB İVME KAZANDIRDI
TYB Konya Şubesi'nin yaptığı etkinliklerle kültür ve sanat alanında Konya'ya ivme kazandırdığını belirten Kabakcı, Mevlana şehri Konya'nın bu tür faaliyetlerle Türkiye ve dünyada her geçen gün daha da önemli bir yere geldiğini söyledi. Kültür ve sanat alanının ihmal edilmemesi gerektiğini işaret eden Kabakcı, "Ben de TYB'nin bir üyesi olarak, yapılan çalışmaları memnuniyetle izliyorum. Konya'nın değerlerini gün yüzüne çıkaracak çalışmalarınızda her zaman yanınızdayım" dedi.

YERLİKAYA: TYB'Yİ KUTLUYORUM
Kabakcı ayrıca, Mengüçoğlu Sokağı'nda eski evlerin restorasyonuyla ilgili yapılan çalışmaların önemine işaret ederek, bu sokağın anlamına uygun hale gelmesi için Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Dr. Hasan Özönder gibi isimlere tahsis yapılabileceğini belirtti. Konya'da hizmet veren dernekler arasında TYB'nin önemli bir yere oturduğunu kaydeden AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya da, kültür ve sanat etkinliklerinin şehir hayatına önemli katkılar sağladığına işaret etti. TYB'nin yeni dönemde yine önemli işlere imza atacağına inandığını belirten Yerlikaya, "Bizler de programlarınızı yakından takip edeceğiz" dedi.

***




***
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.