SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI TYB'Yİ ZİYARET ETTİ

SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI TYB'Yİ ZİYARET ETTİ

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehri fiziki açıdan geliştirirken sosyal ve kültürel açıdan da ihmal etmemek gerektiğini belirtti. Başkan...

A+A-
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehri fiziki açıdan geliştirirken sosyal ve kültürel açıdan da ihmal etmemek gerektiğini belirtti. Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Düz'le birlikte TYB Konya Şubesi'nin yeni Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Altay, TYB Konya Şubesi'nin Konya'nın önde gelen, etkin ve saygın bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.

SELÇUKLU'YU HER YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ

Belediye olarak fiziki belediyecilik faaliyetlerini aksatmadan sürdürürken kültürel ve sosyal alanlarda da programlara ve yayımlara imza attıklarını kaydeden Altay, "Selçuklu'yu her yönden imar etmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki uzun vadeli işler kültürel ve sosyal işlerdir. Nihayetinde geriye kültürel ve sosyal faaliyetler, kitaplar ve yayımlar kalıyor. Bu açıdan TYB Konya Şubesi'nin Konya'ya kattığı anlam çok büyük. Bu anlamlı hizmetlerin devam etmesi için bu toplumun fertleri olarak sizlere elimizden geldiğince destek olmalıyız" dedi. Köseoğlu da, Altay'a ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, ortak projelere imza atılabileceğini vurguladı. TYB Konya Evi'nde gerçekleşen ziyarette TYB Konya Şubesi yönetiminden Dr. Bekir Biçer ve Osman Bozdemir de hazır bulundular.

***


***
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.