Şairler Konya'da buluşuyor

Şairler Konya'da buluşuyor

TYB Konya Şubesi'nin 2018 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ne bağlı olarak paydaşlarıyla düzenlediği programların bu haftaki bölümünde, Türkiye'nin değişik...

A+A-

TYB Konya Şubesi'nin 2018 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ne bağlı olarak paydaşlarıyla düzenlediği programların bu haftaki bölümünde, Türkiye'nin değişik şehirlerinden pek çok şair Konya'da buluşuyor.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği 8. Mevlânâ Şiir Şöleni, 30 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.30'da Mevlânâ Gülbahçesi Açık Sema Alanı'nda  gerçekleşecek. Tüm şiir severleri bu güzel etkinliğe davet eden TYB Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten, Türkiye'nin dört bir yanından, edebiyat dünyasının yakından tanıdığı şairlerin, şiir şöleni vesilesi ile Konya'da buluşacaklarını belirtti. Erten, "TYB Konya Şubesi olarak yıl içinde gerçekleştirdiğimiz pek çok programın yanında, yıllardır sürdürdüğümüz ve artık geleneksel hale gelen programlarımız da yer alıyor. Bu yıl 8.'si gerçekleşecek Mevlânâ Şiir Şöleni de artık gelenekselleşen, sadece TYB Konya Şubesi'nin değil, Konya'nın da önemli buluşmalarından birisidir. Programımıza büyük destek ve katkı veren Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyor, tüm şiir dostlarını etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

TYB Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri Erten'in düzenleme kurulu başkanı olduğu şölene şairler Adem Turan, Ahmet Efe, Ayşe Sevim Günay, Bestami Yazgan, Bülent Sönmez, Ercan Ata, Hüseyin Akın, Kamil Uğurlu, M. Ali Köseoğlu, Mehmet Atilla Maraş, Mehtap Altan, Mustafa Uçurum, Nilüfer Zontul Aktaş, Özcan Ünlü, Rukiye Aydın, Şakir Kurtulmuş ve Şener İşleyen katılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.