TYB Gezisi

TYB Gezisi

Kaç tanesine katıldığımı şu anda bilemediğim, kardeşliğin ve dostluğun zirvesinin yaşandığı TYB gezileri hep birbirinden güzel, birbirinden anlamlı...

A+A-

Kaç tanesine katıldığımı şu anda bilemediğim, kardeşliğin ve dostluğun zirvesinin yaşandığı TYB gezileri hep birbirinden güzel, birbirinden anlamlı olmuş ve muhteşem sonuçlar elde edilmiştir.

Sarıveliler gezisi de böylesine güzelliklerle dolu bir gezi oldu. Bu gezi, Allah'ın yarattığı doğa ile iç içe olunan ve gözlerin bakmaya doyamadığı harika bir tabiat tablosu güzelliğinin seyredildiği şahane bir gezi oldu.

Sarıveliler Milli Eğitim Müdürü Musa Dalkılıç'ın daveti ve TYB Konya Şubesi'nin organizesi ile gerçekleşen bu gezinin sonunda; Hadimi hazretlerinin türbesini bir kere daha ziyaret etme, Sarıveliler'de yapılan fidan dikme törenine ve uçurtma şenliğine katılma, Sarıveliler'de bizim de bir fidanımızın olması, tabiat yürüyüşü ve o güzelim doğayı, al gözüm seyreyle diyerek doyasıya temaşa etme gibi oldukça büyük kazanımlarımız oldu.

Göktepe mevkii, Köristan bölgesi ve Göksu deresi çevresi, içinde tarihi alanların da bulunduğu görülmeye değer yerler. Buraların görülmesi, çeşitli etkinliklere katılmamız, yayık yaymamız ve en sonunda da, Göktepe Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir arada bulunmamız ve gözleri ışıl ışıl olan geleceğimizin mimarları çocuklarımızla sohbet etmemiz, her türlü yorgunluğumuzu alıp götüren unutamayacağımız şahane bir günün geride bıraktığı güzellikler oldu.

Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur beyin yaptığı ev sahipliğine de değinmeden geçmek haksızlık olur. Ekibimize büyük ilgi gösteren, Sarıveliler ilçesi ve yaptığı faaliyetler ile ilgili geniş bilgiler veren ve de yıllardır hasret kaldığımız güzel bir köy kahvaltısı ile bizleri buluşturan Belediye Başkanı Hayri Samur beye şükranlarımı sunuyorum.

TYB' nin her gezi programını iple çekiyoruz fikrimizi pekiştiren harika bir etkinliği de böylece geride bırakmış olduk. Bu güzellikleri yaşamamıza vesile olan Musa Dalkılıç hocamız ile TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu kardeşime ve geziye katılan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Sağlıklı ve mutlu kalınız efendim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.