TYB Konya Şubesi de Kitap Günleri'nde

TYB Konya Şubesi de Kitap Günleri'nde

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri arasında bulunan Kitap Günleri, yeni Şehir Meydanı'nda açıldı. Kitap fuarlarının ve kitap günlerinin...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri arasında bulunan Kitap Günleri, yeni Şehir Meydanı'nda açıldı. Kitap fuarlarının ve kitap günlerinin şehrin sosyal hayatına çok önemli katkıları olduğunu söyleyen Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, "TYB Konya Şubesi olarak biz de Kitap Günleri'nde yer alıyoruz. TYB üyesi yazarlarımız burada okurlarıyla buluşuyor ve imza günü düzenliyorlar. Kitap Günleri'nin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İRFAN ÇADIRINA BEKLİYORUZ

Ramazan aylarında belediyelerin genellikle iftar çadırı kurduklarını belirten Köseoğlu, Kitap Günleri'ni 'irfan çadırı' olarak niteledi. Köseoğlu, "Tüm kitap dostlarını bu irfan çadırına bekliyoruz. Sosyal ve kültürel etkinliklerin desteklenmesi açısından okurlara büyük görevler düşüyor. Daha büyük kitap fuarı beklentisi içinde olanları da bu organizasyona ilgi göstermeye çağırıyorum. İftar çadırlarına gösterilen ilgi kadar irfan çadırlarına da ilgi gösterelim" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.