TYB KONYA YENİ YÖNETİMİ BELİRLEDİ

TYB KONYA YENİ YÖNETİMİ BELİRLEDİ

TYB 9. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz 22 Ocak 2012 Pazar günü KTO salonunda yapıldı. Hatırı sayılır bir protokol, davetli ve misafir huzurunda yapılan...

A+A-

TYB 9. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz 22 Ocak 2012 Pazar günü KTO salonunda yapıldı. Hatırı sayılır bir protokol, davetli ve misafir huzurunda yapılan genel kurul samimi bir hava içinde geçti. TYB Uzun yıllardır Konya'da hatırı sayılır faaliyetlerin altına imza atan bir STK dır. Bir başka deyişle olgun ve üretken bir sivil toplum örgütüdür. Geçmiş dönemlerde yaptığı programlı faaliyetleri ile üyelerine çok şey kazandırmış bir birliktir.

Bekir Şahin arkadaşımız Yazma Eserler Kütüphanesi müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü TYB başkanlığından iyi not alarak görevi Mehmet Ali Köseoğlu'da devretmiştir. Mehmet Ali Köseoğlu her zaman TYB'nin bir üyesi olarak her türlü görevi ve sorumluluğu yerine getiren bir performans sergilediği için arkadaşlar bu dönem onu başkan seçerek daha da fazla bir sorumluluk yüklemişlerdir.

TYB Ahmet Köseoğlu yönetiminde iken faaliyetler birkaç alanda yoğunlaşmıştı; Programlı Cumartesi 16.00 sohbet toplantıları yanında yılda 4 kez "yazacak çok şeyimiz var" il dışı gezileri organizasyonu yapılıyordu. Bu gezilere yazarların yanında fotoğrafçılar özellikle davet ediliyordu. Bizim çektiğimiz fotoğraflar yazarlarımıza da ilham kaynağı oluyordu.

İnşallah önümüzdeki dönemde bu faaliyetler doludizgin devam eder. Potansiyel, TYB çatısı altında her zaman var. Bizlerde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu arada Mehmet Ali Köseoğlu'na yeni yönetimde başarılar dilerken Bekir Şahin Beye de yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz.


MUSTAFA KARAÇELEBİ-MEMLEKET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.