TYB KONYA ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

TYB KONYA ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Cumartesi günü Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi. Görevde bulunduğu sürece başarılı bir dönem...

A+A-
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Cumartesi günü Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi. Görevde bulunduğu sürece başarılı bir dönem geçiren Bekir Şahin işlerinin yoğunluğu dolayısı ile tekrar aday olmadı. Toplantıya Bekir Şahin'den önce görev yapan ve Türkiye Yazarlar birliği Konya Şubesine bugün sahip olduğu ivmeyi kazandıran Ahmet Köseoğlu da katıldı. Tahmin ediyorum Ahmet Köseoğlu, faaliyet raporu okunurken çocuğu gibi gördüğü kurumun yaptığı etkinliklerden dolayı gurur duymuştur.

Başarılı bir dönemden sonra Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanlığına veda eden Bekir Şahin de görevi devrettiği yeni yönetimin faaliyetlerini yakından takip edecek ve gerekli gördüğü anda bir aksakal olarak fikir ve görüşlerini paylaşacaktır.


Yeni yönetim kurulu da devraldığı görevin ne ifade ettiğinin bilinci içerisinde aldıkları bayrağı, daha önceki başkanlar Ahmet Köseoğlu ve Bekir Şahin'in ulaştırdıkları zirvenin daha yukarılarına taşıma kararlılığı içerisinde olacaklardır.

Görevi devreden Bekir Şahin'e bundan sonraki hayatında başarılar dilerken yeni yönetime de görev süreleri içerisinde sabır ve hoşgörü diliyorum.
ALLAH'A EMANET OLUN.

SADIK GÖKÇE-MERHABA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.