TYB programı

TYB programı

Ahmet Davutoğlu'nun; başarılı siyasetinin yanında büyük bir ilim adamı olduğunu da vurguladığı konuşmasında, onun mütevazı, enerjik, halka yakın,...

A+A-

Ahmet Davutoğlu'nun; başarılı siyasetinin yanında büyük bir ilim adamı olduğunu da vurguladığı konuşmasında, onun mütevazı, enerjik, halka yakın, her kesimle rahatlıkla iletişime geçebilen, bilge, sözünde duran, batıyı da doğuyu da çok iyi bilen özelliklerini anlattı.

Ahmet Sorgun'un, daha fazla ilgimi çeken cümleleri şunlar oldu: "Ahmet hocanın özgül ağırlığı çok yüksektir, o makamlardan güç almaz, makamlara güç verir." "Ahmet hocanın çalışma prensibi şudur: Bize 24 saat yetmiyorsa, 25. saati bulacağız ve çalışmaya devam edeceğiz." "Bizde yıkmak yok, restorasyon, inşa ve ihya var." "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, ülkesine, doğduğu Taşkent'e ve Konya'ya büyük bir bağlılığı, aidiyeti vardır. Bu özelliğini en iyi anlayabileceğimiz husus, güven oyu alır almaz birkaç saat içinde Konya'ya gelmesidir. Bu onun vefasının bir sonucudur." "Yeni Türkiye'de toplum, siyasetin öznesi olacak. Siyaset; ahlak ve erdem üzerine inşa ediliyor, artık kimlik dayatmaya son veriliyor." "Ahmet hoca, gittiği her şehre sembol bulup onun altını doldurabilen ve o konu hakkında saatlerce konuşabilen ve Türkiye'nin her yerinde çok sevilen, ilgi gören önemli bir şahsiyettir." "Siyaset, çuvalı patlatmadan yerine koyabilmektir. Rehinelerin kurtarılması, çuvalı patlatmadan yerine koymanın örneğidir." "Bir ülkede küçük insanların gölgesi büyüyorsa, o ülkede güneş batıyor demektir. Yeni Türkiye'de küçük insanların gölgesi büyümeyecek."

Ahmet Sorgun ve TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.