TYB VE ÇANAKKALE GEZESİ

TYB VE ÇANAKKALE GEZESİ

Ben de bu hafta sonu Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi tarafından organize edilen "Bursa-Çanakkale" gezisine katıldım.Nazik ve sabırlı insan Başkan...

A+A-
Ben de bu hafta sonu Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi tarafından organize edilen "Bursa-Çanakkale" gezisine katıldım.

Nazik ve sabırlı insan Başkan M. Ali Köseoğlu'nun her şeyi düşünerek organize ettiği bu gezi, bilgilerimizi tazelememize vesile oldu. Gezi organizesinde emeği geçen tüm dostlarıma, TYB'ye ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

TYB Konya Şubesi'nin düzenlediği bilgilerimizi geliştirme ve araştırma gezimizde, günümüzün Necip Fazılı olarak değerlendirdiğim Dost insan Üstat Cengiz Numanoğlu ile Bursa'da bir araya geldik. Yaptığımız uzun soluklu sohbetle, bilgi dağarcığımıza yeni bilgiler katarak bu gezide servetin en büyüğüne sahip olduk.

Cengiz Numanoğlu ile yapılan sohbetten ve Ulu Camide kılınan sabah namazı ve öğle namazının ardından Bursa'dan Türk kurtuluş savaşının ilham kaynağı 250 bin şehidin yatak odası Çanakkale'ye geçtik.

Yazımı Üstat Cengiz Numanoğlu'nun sözleriyle bitirmek istiyorum:

Günah sofrasından doğrulmayanın,

Gönül sofrasında, gözü olur mu?

Allah aşkı ile yoğrulmayanın,

O'na naz etmeye, yüzü olur mu?
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.