KOÇAK'A TYB'DEN 30. YIL HATIRASI PLAKET

KOÇAK'A TYB'DEN 30. YIL HATIRASI PLAKET

Hikayeci-yazar Hüzeyme Yeşim Koçak, yazı hayatının 30. yılında, TYB Konya Şubesi tarafından unutulmadı. Çanakkale'de düzenlenen sürpriz bir etkinlikle...

A+A-
Hikayeci-yazar Hüzeyme Yeşim Koçak, yazı hayatının 30. yılında, TYB Konya Şubesi tarafından unutulmadı. Çanakkale'de düzenlenen sürpriz bir etkinlikle Hüzeyme Yeşim Koçak'a, '30. yıl hatıra' plaketi takdim edildi. TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, TYB Konya Şubesi olarak düzenledikleri kültürel etkinliklerle şehir hayatına anlamlı katkılarda bulunurken, diğer yandan da yazarlara ve kültür-sanat adamlarına 'vefa' göstermeye çalıştıklarını belirtti. Daha önce 15 kültür ve sanat adamına yönelik vefa programı düzenlediklerini, çeşitli zamanlarda da bireysel etkinliklere imza atarak kültür ve sanat adamlarını taltif ettiklerini kaydeden Köseoğlu, "Bugün de, yazı ve kitaplarıyla edebiyat dünyamızda önemli bir yer teşkil eden Hüzeyme Yeşim Koçak hanımefendiye 'vefa' göstermek istiyoruz. Bu yıl, Hüzeyme Hanım'ın yazı hayatının 30. yılı. 30 yıl boyunca çok önemli eserlere imza atarak, bizleri kelimelerin idrakine bırakan bu önemli kaleme hem teşekkür ediyor, hem de yazı dolu nice yıllar temenni ediyorum" dedi.
KOÇAK: ÇOK DUYGULANDIM

Sürpriz etkinlik karşısında duygulanan Hüzeyme Yeşim Koçak da, TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu'na ve diğer yazar arkadaşlarına teşekkür etti. Koçak, "Çok duygulandım, ağlamamak için kendimiz zor tutuyorum. Hatta bu durumu en güzel ifade etmek istersem, ağlamam lazım. Aranızda olmaktan çok mutluyum. Herkese çok çok teşekkür ederim" diye konuştu. Koçak'a 30. yıl hatıra plaketini TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu ile Büyükşehir Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu birlikte verdi. Ahmet Köseoğlu da yaptığı kısa konuşmada, TYB'nin bu şekilde 'taltif' edici etkinliklere devam etmesini istedi. Konya'da çok değerli kalemlerin, kültür ve sanat adamlarının bulunduğunu hatırlatan Köseoğlu, "Hüzeyme Hanım'ı ben de kutluyorum, hayırlı bir ömür diliyorum. İnşallah nice 30 yıllar yazılarını, denemelerini, öykülerini okumaya devam ederiz" diye kaydetti.
PLAKETLER VERİLDİ

Konuşmaların ardından Hüzeyme Yeşim Koçak'a üzerinde "Ülkemiz ve insanımız için, kalemin onurunu yere düşürmeden sürdürdüğünüz yazarlık hayatınızın izdüşümü kitap ve yazılarınızı armağan kabul ediyoruz. Yazı hayatınızın 30. yılını memnuniyetle kutluyor, harflerle yolculuğunuzun nice senelere ermesini ümit ediyoruz" yazılı plaket takdim edildi. Programda ayrıca Beyza ve Zeynep Köseoğlu'na Cahit Zarifoğlu Çocuk Şenliği'ne yaptıkları katkı dolayısıyla katılım belgesi verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.