Türkiye Yazarlar Birliği'nden açıklama: Teröre lânet, milletimize sabır ve metanet!

Türkiye Yazarlar Birliği'nden açıklama: Teröre lânet, milletimize sabır ve metanet!

Terörü lanetliyoruz, milletimize sabır ve metanet diliyoruz! Ortadoğu'da 3. Dünya Savaşı'nın fitilini ateşleyen karanlık güçler nihaî hedef olarak...

A+A-
Terörü lanetliyoruz, milletimize sabır ve metanet diliyoruz!

Ortadoğu'da 3. Dünya Savaşı'nın fitilini ateşleyen karanlık güçler nihaî hedef olarak Türkiye'yi seçmişlerdir. Son bir kaç yıl içinde olup bitenler, dünya hükümanlarının Türkiye'nin bölgede oynayabileceği rolden rahatsız olarak ölümcül bir strateji geliştirdikleri ortaya koymaktadır. Bütün düşmanlar Türkiye sözkonusu olduğunda, menfaat birliği için bir araya gelebilmektedir.

Milletlerarası ilişkilerde "dostluk" kavramının anlamını bilerek ve hiç bir dost görünümlü dünya gücüne güvenmeyerek ülkemizi, milletimizi sonuna kadar savunmada kararlı olmamız gerekmektedir.

Türkiye'nin varlık meselesi, öncelikle Müslüman dünyanın, Türk dünyasının ve bütün insanlığın varlık meselesidir. Türkiye'yi düşüren güç bütün dünyada insanlığı bir daha ayağa kalkamayacak şekilde kontrol altına alacaktır.

Kalbi Türkiye ile atan bir antiemperyalist dünya olduğunu bilerek, tarihten miras aldığımız direnme gücümüzü ortaya koyarak sömürgeci güçlerin oyununu bozmak için birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya ilan etmeliyiz.

Terörün Ankara'da bize verdiği mesaj budur!

Bir olmak, bütün dünya karşımızda olsa bile direnmek ve sonuna kadar mücadele etmek. Elbette bu kadar büyük güç bir araya gelince içeriden ve her kesimden ihanet şebekelerini harekete geçirmeleri, Türkiye'nin dirlik ve düzenliğini iç siyaset malzemesi olarak kullanmaları şaşırtıcı değildir.

Türkiye içeride yuvalandırılan ihaneti de artık gündemine almalı, sivil görünümlü, siyasi görünümlü terör yandaşlarını deşifre ederek safdışı etmenin yollarına tevessül etmelidir.

Teröre "terör" diyemeyenler, etnik örtülere bürünüp ülkeyi parçalamak istiyenler bu ülkede yaşama şanslarının kalmadığını görebilmelidirler. Hayatına kastedene hayat hakkı tanımak, mağlubiyetini hazırlamaktır.

Türkiye'nin yazarları, aydınları, sivil toplumu iktidar muhalefet gözetmeden millî meselelerde gereken yapıcı tavrı sergilemekte, gereği neyse yapmakta daha fazla geç kalmamalıdır.

Terörü lanetliyoruz, milletimize sabır ve metanet diliyoruz!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.