TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'ni açıkladı

TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'ni açıkladı

TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'ni açıkladı Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni kamuoyuna açıkladı....

A+A-

TYB Konya Şubesi 2016 Takvimi'ni açıkladı

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni kamuoyuna açıkladı. TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, "Bu yıl planlı 35 ayrı etkinliğe imza atacağız. Programlarımızın her biri, 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya'mıza değer katacak" dedi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni açıkladı. Başkan Köseoğlu, 22 yıldır Konya'da kültürel etkinliklerin adresi olan TYB Konya Şubesi'nin, bundan sonra da aynı işlevi daha etkin bir şekilde görmeye devam edeceğini kaydetti. Konuşmasının başında, Konya'nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti ilan edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Köseoğlu, "Konya olarak, özellikle son yıllarda memnuniyet duyacağımız gelişmeler yaşıyoruz. Konya'nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti ilan edilmesi de bu güzelliklerden bir tanesi. Biz TYB Konya Şubesi olarak, ilgililere ne yapacaklarını tarif etmekten ve onların ne yapacaklarını beklemekten ziyade, kendi kendimizi görevli kılarak bu şehrin manevi zenginliğine, bu yıl boyunca yapacağımız kültürel etkinliklerle katkıda bulunacağız. 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya'da bu yıl TYB Konya Şubesi planlı 35 ayrı etkinlik gerçekleştirecek" dedi.

ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRIYORUZ

Konya'da düzenlenen etkinliklerin şehrin marka değerini artırdığını ifade eden Köseoğlu, "Günümüzde şehirler, fiziki gelişmişlikleri kadar kültür ve sanattaki atılımlarıyla da öne çıkıyorlar. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mart ayından başlayarak her hafta en az bir etkinliğe imza atacağız. Mehmet Akif Ersoy gibi, Necip Fazıl gibi, Cahit Zarifoğlu gibi, Sezai Karakoç gibi değerlerimize her yıl olduğu gibi bu yılki etkinlik takvimimizde de yer verdik. Şiirden hikâyeye, tarihten felsefeye kadar geniş bir yelpazedeki programlarımızın ilki 19 Mart Cumartesi günü saat 13'te Konya İl Halk Kütüphanesi Salonu'nda düzenleyeceğimiz 'Gençlerle Mehmet Âkif' paneli olacak. Geçtiğimiz yıl "90 Yaşındaki Delikanlı Asım" programıyla şuurlu gençliğin önemine işaret etmişken, şimdi de kendisini 'Asım gibi' yetiştiren gençler Mehmet Âkif'i anlatacaklar. Programımıza tüm ilgilileri bekliyoruz" dedi.

TANITIM PROGRAMINA KÜLTÜR ADAMLARI KATILDI

TYB Konya Şubesi'nin 2016 Kültürel Etkinlikler Takvimi'ni kamuoyuna takdim ettiği programa TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu'nun yanı sıra Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, TYB Konya Şubesi Başkan Vekili Prof. Dr. Hayri Erten, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bekir Biçer, yönetim kurulu üyeleri Duran Çetin, Osman Bozdemir, Prof. Dr. Nazmi Zengin, Halil İbrahim Tongur, Hüzeyme Yeşim Koçak, Melahat Ürkmez, Saffet Yurtsever, Mehmet Akif Sarıkaya, Zeki Oğuz, Atilla Yaramış, Sadık Gökçe ve Ümit Savaş Taşkesen katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.