TYB-MEVKA işbirliği ile  Yazarlık Atölyesi açılıyor

TYB-MEVKA işbirliği ile Yazarlık Atölyesi açılıyor

TYB-MEVKA işbirliği ile Yazarlık Atölyesi açılıyor

A+A-

 

 

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi MEVKA işbirliği ile Genç Yazarlar Konya’yı Tanıtıyor adlı proje hazırladı. 16 yazarın lisans ve yüksek lisans seviyesindeki öğrencilerle sürdüreceği programda yazarlık dersleri de verilecek.

Saim Sakaoğlu, Kemal Kahramanoğlu, Bekir Biçer, Raşit Keskin, Ahmet Çaycı, Yağmur Küçükbezirci, Ahmet Akman, Şenol Çöm, Ahmet Köseoğlu, Hüzeyme Yeşim Koçak, Ayşegül Genç, Vural Kaya, Atilla Yaramış, Ali Saçıkara, Sait Mermer, Mustafa Ünal ve Hüseyin Üzülmez Edebiyatımızda Roman; Şiirin Yapı Taşları; Edebiyatımızda Halk Anlatmaları(Destan/Efsane/Masal); Edebiyatımızda Deneme, Fıkra, Mektup, Basın; Türk Roman Ve Hikâyeciliği; Tarihte Edebiyat Edebiyatta Tarih, Sanat-Edebiyat İlişkisi; Modern Şiir Dersleri; Çocuk Ve Gençlik Edebiyatı; Yazma Teknikleri; Düşünce Yazıları; Şehir Ve Edebiyat; Medya Okuryazarlığı; Sinema Televizyon Yazarlığı; Edebiyat Hukuku ve Hatıra Yazıları gibi konularda dersler verecek.

Usta isimlerden yazarlık dersi alacak öğrenciler Konya’nın değerlerini de öğrenerek oluşturacakları edebi metinlerle şehrin tanıtımına katkıda bulunacak. Eğitim sonunda öğrencilere sertifika verilecek.

img-0978.jpgimg-1006.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.