YAZARLAR İMZA GÜNÜ VE SERGİDE BULUŞTU

YAZARLAR İMZA GÜNÜ VE SERGİDE BULUŞTU

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin organize ettiği imza günü ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı'nın fotoğraf sergisi düzenlenen törenle...

A+A-
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin organize ettiği imza günü ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı'nın fotoğraf sergisi düzenlenen törenle açıldı. Kulesite Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen imza günü ve fotoğraf sergisine ilgi yüksek oldu.

Konya'nın yazarları, Hüzeyme Yeşim Koçak, Duran Çetin, Şakir Tuncay Uyaroğlu, Melahat Ürkmez, Nazım Peker, Ömer Lütfi Ersöz, Metin Oralöz, Hande Dağ ve Zeki Oğuz kitaplarını okurlarına sundu. Konyalı okurlar kitap imzalatmak için adeta sıraya geçti.

İmza günü dolayısıyla açıklama yapan TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, yazarları burada buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Köseoğlu, "TYB Konya Şubesi olarak günde 3 tane etkinlik düzenlediğimiz günler oluyor.

İmza günümüz de güzel bir etkinliğimiz. Burada okurlarımız, yazarlarımızı birebir tanıma imkanı buluyor. Etkinliklerimize ilgi yüksek durumda" dedi. Aynı zamanda TYB üyesi olan ve fotoğraf sergisi açılış gerçekleştiren AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çekilmiş insan yüzü ve çiçek fotoğrafları ile halkın karşısına çıktığını söyledi.

Fotoğraf merakının ortaokul çağından bu yana devam ettiğini belirten Kabakçı, "Fotoğraflar yaşamı birebir yansıtan karelerdir. Ağırlıklı olarak çiçek ve insan yüzü fotoğrafları çekiyorum. Bu unsurlar yüce Allah'ın yaratmış olduğu en güzel unsurlardandır. Hayatın güzelliğini çiçekler yansıtıyor. Hayatın gerçeklerini de insan yüzü yansıtır" diye konuştu.

****

****

****
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.